Нашите партньори

ПАЙП ИНДУСТРИАЛ БЪЛГАРИЯ

Водещ производител в България на ПВЦ тръби и фитинги и първият в страната, който пуска на пазара трислойни тръби за канализация PVC-U, съгласно стандарт EN 13476 -1,2,4
Заводът е оборудван с модерни и високотехнологични машини на фирмите WEBER, PLASMEC и ENGEL. „Пайп Индустриал България” е сертифицирана от 2008 г. по ISO 9001 и е носител на два златни медала от Международен Технически Панаир Пловдив за иновативни продукти – 2007 и 2011 г.
www.pi-bg.com

hp

HP TREND

Чешки производител на полипропиленови системи за водопровод и отопление. Във философията на фирмата водещ е принципът: високо качество, широк асортимент и конкурентни цени.
С многогодишния си опит в областта на производството на тръби и фитинги на ППР, HP Trend е доказала качеството на своите продукти, които Юроком 2000 успешно налага на българския пазар.
www.hp-trend.cz

konti

KONTI – HIDROPLAST

Балкански производител с признато европейско качество на полипропиленови канализационни тръби, полиетиленови тръби и шахти за водопровод, канализация, дренаж, газификация и
кабелозащита. Фирмата е на пазара от 1975 г. и е с утвърдени позиции като основен доставчик за балканския регион. Продукцията й е сертифицирана от DVGW. Въведени са системи за управление и качество ISO 9001 и ISO 14001.
www.konti-hidroplast.com.mk

INSTAPLAST

Един от големите чешки производители на системи от полипропилен за водопровод и отопление. Компанията е на българския пазар повече от 15 години. Изделията и са с високо качество и се дистрибутират в над 15 европейски страни.

kme

KME

Най-големият производител в Европа на медни тръби за отопление, водопровод, газификация, климатизация, соларни и други инсталации, произведени в Германия.
www.kme.com

WEFA PLASTIC

Немски производител на полипропиленови тръби и фитинги с висококачествени стандарти за водопроводни и отоплителни системи, които се дистрибутират успешно в повече от 50 страни.
От 2001г. Wefa Plastic става част от ALIAXIS GROUP, една от най-големите световни компании, производители на изделия от ППР, ПВЦ и ПЕВП. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и притежава сертификат от DVGW.
www.wefatherm.de

geo

GeoTipptex

Производител на висококачествен нетъкан геотекстил направен от ППР. GeoTipptex е един от европейските лидери на този сегмент от геосинтетиката в Европа. Продуктите се произвеждат на три собствени продуктови линии за нетъкан геотекстил. Благодарение на най-новите технологии GeoTipptex предлага най-доброто съотношение между тегло и технически параметри на продуктите.
www.tipptex.hu

VIEGA

Висококачествени продукти с голяма степен на техническа иновативност и модерен дизайн. От създаването си през 1899г. до днес фирмата е разширила производствената си програма като достига 12 000 уникални артикула в сферата на водопровода, газификацията и санитарната арматура. На българския пазар компанията е добре позната със своите капилярни и медни пресфитинги за водопровод, отопление и газификация.
www.viega.de

akbor

АКБОР

АКБОР се разполага в промишлената зона на АКСАРАЙ, ТУРЦИЯ, с площ на закрито от 7 000 кв. м. и площ на открито от 60 000 кв.м. Ние произвеждаме GRP тръби чрез процес на непрекъснато свръхнамотаване на влакната с автоматични машини, контролиран от най-модерно технологично оборудване, включително високопроизводителни Програмируеми логически контролери (PLC) и Човеко-машинни интерфейси (HMI). Нашият стандартен производствен обхват за GRP тръби и фитинги включва диаметри от 300 мм до 4 200 мм и налягане до 40 бара.
www.akbor.com.tr

grundf

GRUNDFOS

Със своето годишно производство от 10 милиона помпи фирмата покрива близо 50% от световния пазар, което категорично я определя като най – големият световен производителна циркулационни помпи. Компанията произвежда и електрически двигатели за помпи, като притежава значителен пазарен дял в този сегмент. С цел да задържи своята водеща позиция, Grundfos отделя изключително внимание на научноизследователската и развойна дейност. Grundfos A/S е първият производител на помпи, сертифициран по ISO 9001 още през 1989 година. Към настоящия момент фирмата покрива стандартите ISO 9002 и ISO 14001.
www.grundfos.com

cetco

CETCO

Водещ доставчик на натриев бентонит за широк спектър от специални екологични приложения. Като дъщерно дружество на AMCOL I nternational Corporation, най-голямата компания за бентонит в света, CETCO разполага с изключителни технически ресурси и експертиза на производство. Този ангажимент към иновациите е в основата на GCL продуктова линия CETCO. С геосинтетични глинени екрани (GCLs), CETCO е твърдо ангажиран за развитието и напредъка на технологиите, които интегрират натриев бентонит и геосинтетика. С осем производствени съоръжения, разположени по целия свят, CETCO продуктите са използвани в някои от най-сложните проекти в световен мащаб.
www.cetco.com

wilo

WILO AG

Водещ производител на помпи и помпени системи за отопление, водоснабдяване и отводняване. Основанa през 1872 г. като фабрика за медни и месингови отливки днес компанията има представителства в над 50 страни. Групата Wilo проектира, изработва и предлага помпи, помпени системи, апарати и инсталационни системи за сградно управление, включително за отопление, охлаждане и климатизация, водоснабдяване и отвеждане на замърсени и отпадни води.
www.wilo.com

konarik

KONARIK

Чешки производител на крепежни елементи, шини и водопроводни скоби. Компанията предлага над 250 продукта с различно предназначение. Konarik се е наложил на европейския пазар със своята висококачествена продукция.
www.konarik.cz

alca_pl

ALCAPLAST

Eдин от най-големите производители на санитарна техника в Централна и Източна Европа, основан през 1998г. Освен традиционния си асортимент от всмукателни и изпускателни клапани, Alcaplast произвежда и предстенни WC системи, пластмасови казанчета, сифони за вани и ванички и др. принадлежности. Елегантният дизайн и високото качество са в основата на фирмената философия. Компанията има въведена система за качеството по ISO 9001. Всички продукти сe предлагат на пазара след успешни тестове в акредитирани изпитвателни станции в ITC Zlín (ИТЦ Злин) и OFI Vídeň (ОФИ Виена).
www.alcaplast.com

aco

АСО

Международен синоним на системи за повърхностно отводняване. Системите включват продукти с високо качество, разработени съобразно различните области на приложение – от жилищни къщи до професионални решения за зони с тежко натоварване. АСО е компанията с интелигенти решения за проектирането, строителството и екологичните технологии за пречистване на отпадни води.
www.aco.bg

ferro

FERRO

Специализиран производител на вентили като профилът на групата Ferro обхваща пълната гама системи за санитарна и отоплителна техника. Фирмата се стреми да предлага на своите клиенти все повече нови марки и продукти. Притежава сертификат ISO 9001 и е отличена с множество престижни награди.
www.ferro.bg

t&b

ТЕКСИПЛАСТ

Водещ европейски производител на геомрежи и тъкáна геосинтетика за пазара на строителни материали. Тя произвежда пълен асортимент от геосинтетични материали, базирани на PES (полиетилен), PVA (поливинил алкохол), PP (полипропилен) и PA (полиамид), проектирани за изграждане и реконструкция на пътища, магистрали, летища, ж.п. линии, пристанища, търговски сгради и помещения, и за контрол над ерозията. ТЕКСИПЛАСТ е част от групата Бонар.
www.texiplast.sk

apator

APATOR

Един от най големите производители на водомери в Полша и Европа. Компанията е създадена през 1925 г., а от 2008 г. е част от Apator Group. Apator Powogaz предлага също и голям продуктов обхват от дебитомери, топломери, обемни части към топломери и системни решения.
www.apator.com

belven

БЕЛВЕН

Белвен може да се похвали с над 40-годишен опит в производството на арматура и аксесоари, които се използват при отоплителни, климатични и промишлени тръбопроводи и водно третиране. Фирмата също така предлага и асортимент от индивидуални решения за арматура. Те включват контрол, сигнализиране и
моторизация. Желанието на екипа на Белвен да предоставя на клиента най-доброто решение за всички ситуации е причината за това Белвен да придобие репутация на глобален и гъвкав партньор.
www.belven.be

WAVIN

Компанията Wavin е един от най-големите европейски производители на пластмасови тръбни системи. Тя има над 40 производствени бази и 27 представителствa в Европа, и е лидер при тръбните системи предназначени за жилищно строителство, инфраструктура и управление на дъждовните води.
www.wavin.com

РЕЛИКС ВИБРО АД

Реликс Вибро АД е лидер в производството на бетонови изделия в България. През своите 25 години история, фирмата разви силни партньорски взаимоотношения с всички водещи строителни фирми в страната.